Wil jij jouw ondernemersdroom aanscherpen?

Durf jij de stap naar het ondernemerschap aan?

Wil jij weten waar je talenten liggen?

Voor Wie?

Voor mensen die zelfstandig ondernemerschap overwegen.

Resultaat

De wetenschap of ondernemen bij jou past. En een praktisch stappenplan gebaseerd op jouw talenten waar mee je aan de slag kunt gaan om jouw onderneming te realiseren.

Investering

 • € 645,- exclusief 21% b.t.w. (inclusief drijfverentest t.w.v. € 375,--)
 • Inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner
 • Informatie bij training@gueraudier.nl

 • Begeleiding

  De begeleiders zijn allemaal ondernemers en hebben de ervaringen die jij gaat meemaken al lang achter de rug.

  "Mensen begeleiden in hun groei en in het succesvol samenwerken met anderen gebaseerd op mijn eigen ervaringen als ondernemer."
  René van Maurik

  "Een realistische kijk op ondernemerschap; wat zijn de mogelijkheden en ben je enthousiast over de volgende stap. Je bouwt aan je zelfvertrouwen als ondernemer."
  Eric Schout

  "Jouw talenten tot bloei laten komen en je te begeleiden in het realiseren van jouw ondernemersdroom, dat is mijn passie."
  Jolanda van Gorp

  "Inzicht in commerciële slagkracht, kritisch netwerken, elevator pitch, inzet van PR en communicatiemiddelen waardoor je niet in een gat valt na elke opdracht."
  Robbert Rossenaar  Ben je ondernemend genoeg om voor jezelf te beginnen?

  Als je overweegt voor jezelf te beginnen, komt er veel op je af. Maar de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen, is natuurlijk: ‘Is het ondernemerschap écht iets voor mij?’ Om daarop het antwoord te vinden, organiseren wij de tweedaagse training ‘Schuilt er een ondernemer in jou?’ Wij zijn vier ervaren ondernemers en brengen onze kennis en ervaring graag over op jou vanuit het meester-gezelprincipe.

  Schuilt er een ondernemer in jou?

  Hoe ziet het programma eruit?

  Wij bieden je inzicht in je talenten en hoe je die het beste kunt inzetten. En na twee dagen weet (of krijg) je het antwoord op de vraag of jij een ondernemer bent!

  Hoe ziet het programma eruit? • Voorbereiding door middel van het digitale Odin Development Compass (de ODCdrijfverentest). In deze test worden onder meer jouw drijfveren zichtbaar met de daarbij behorende competenties; • Tijdens de training zijn er groepssessies (12-15 personen) en individuele sessies; o Via brainstormsessies en individuele gesprekken wordt jouw ondernemersdroom verder aangescherpt en een concreet stappenplan opgesteld hoe daar te komen; o Terugkoppeling van het ODC; o Tevens komen onderwerpen aan bod als customer focus, netwerken, het plezier van ondernemen en praktijkverhalen. Wij bieden je inzicht in je talenten en hoe je die het beste kunt inzetten. En na twee dagen weet (of krijg) je het antwoord op de vraag of jij een ondernemer bent!